OPEN: vrijdag 12.00 - 17.00 & zaterdag 10.00 - 15.00 uur

De mooiste vintage lampen

,,Ohja. De lampen.” Herken je dat? Dat je een hele kamer hebt ingericht en dat je dan nog niet hebt nagedacht over een mooie lamp? Of neem je al een jaar lang genoegen met een lamp die eigenlijk ‘tijdelijk’ bedoeld was? Zonde! Een mooie vintage lamp maakt je interieur helemaal compleet. 

Lees meer »

Vintage meubels inkopen - Waar moet je rekening mee houden?

Vanmiddag ga ik weer vintage meubels inkopen. Elke keer is het weer de vraag of ik weer met mooie ‘nieuwe’ items thuiskom. Het voelt als een ware jacht naar de mooiste vintage interieur artikelen. Mocht ik wat moois tegenkomen dan komen er nog twee belangrijke vragen om de hoek kijken. 

Lees meer »

Gouden vintage interieur

Goud in je interieur: vroeger vond ik het vaak ordinair of kitscherig, maar nu kan ik niet meer zonder. Het ligt er gewoon aan waar en hoé je het gebruikt.

Lees meer »

Inkopen van vintage meubels

Waar haal je die vintage meubels vandaan? Die vraag krijg ik bijna dagelijks. En ik kan je vertellen: er is geen algemene groothandel waar je eenvoudig een ‘vintage’ bestelling kunt doen. Ik leg je uit hoe het inkopen voor een vintagewinkel werkt in deze blog!

Lees meer »

Wat is vintage?

Ik wil graag dat mijn klanten mijn producten begrijpen. Ik merk namelijk dat ik soms veel te snel ga. Komt omdat ik ieder dag met vintage spullen in de weer ben, terwijl voor velen de term ‘vintage’ maar een vaag begrip is. Dus daarom een kort lesje vintage. We beginnen bij het begin: wanneer is iets vintage? En hoe zit dat met retro, antiek en tweedehands? Wie weet volgen er meer lessen!

Lees meer »
Seens vintage