OPEN: vrijdag 12.00 - 17.00 & zaterdag 10.00 - 15.00 uur

Over Seens

Het ontstaan van Seens Vintage

Seens Vintage is geboren uit liefde voor mooie tweedehands spullen. Ik, Sien Rouwhorst, ben geboren en getogen in de Achterhoek. Na mijn opleiding tot Food Marketeer ging ik aan de slag als Brand Manager. In de vrije uren naast mijn kantoorbaan deed ik één ding steeds vaker: kringlopen. Deze hobby groeide uit tot een Instagram-shop, waar ik de gescoorde, opgeknapte parels doorverkocht tegen een kleine meerprijs.

Mijn doel: mensen overtuigen van tweedehands - tweedehands zonder een muf imago. Dat deed ik door meerwaarde toe te voegen aan tweedehands producten, zodat klanten het idee hebben dat ze iets 'nieuws' kopen. Upcyclen dus:  ruwe diamanten vinden, schoonmaken, opknappen en er een goede foto van maken. 

Omdat deze eigen 'handel' mij zó veel energie gaf en mijn kantoorbaan steeds meer tegen ging staan, gooide ik het roer rigoureus om. Ik besloot van mijn hobby mijn werk te maken.

In plaats van alle mooie tweedehands spullen, beperk ik me tot mijn liefde voor vintage. Ook koop ik niet meer in via de kringloop maar via een opgebouwd netwerk. 

Ik geloof dat tweedehands de toekomst is. Want volgens mij is het inmiddels wel duidelijk we duurzamer moeten leven. Met Seens maak ik het de consument aantrekkelijker om te kiezen voor tweedehands!

Sien seens vintage
Seens vintage