De mooiste vintage lampen

Gepubliceerd op 17 november 2021 om 20:03

,,Ohja. De lampen.” Herken je dat? Dat je een hele kamer hebt ingericht en dat je dan nog niet hebt nagedacht over een mooie lamp? Of neem je al een jaar lang genoegen met een lamp die eigenlijk ‘tijdelijk’ bedoeld was? Zonde! Een mooie vintage lamp maakt je interieur helemaal compleet. 

 

Verlichting heeft vaak niet de hoogste prioriteit als je gaat verhuizen of je interieur aanpast. En dat is zonde! Want mooie verlichting maakt een ruimte helemaal af. Een sfeervolle kers op de taart. En niet alleen dat: ook praktisch gezien is een goed lichtplan belangrijk.

Als je aan de eettafel zit wil je de krant kunnen lezen en zien wat er op je bord ligt. Lig je op de bank voor de televisie, dan is een warme tafellamp weer sfeervol. Zo heeft iedere lamp een andere functie. 

 

De unieke vintage lampen van Seens komen uit de jaren ’50 tot de jaren ’70.  Doordat het verschillende stijlen zijn, is er voor iedereen wat wils: van space age stijl, tot een klassieke teardrop kroonluchter voor in een Hollywood Regency interieur. Van elk is slechts één stuk van op voorraad. Zo heb je een unieke lamp die niemand anders heeft, en die zijn waarde niet verliest. Een goede investering dus. 

 

Een mooie vintage hanglamp kan een waar pronkstuk zijn: uniek, duurzaam en sfeervol.

 

Zien welke lampen Seens verkoopt? Bekijk ze hier: vintage lampen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.