Seenta Claus actie

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 09:16

Voor het vierde jaar op rij is het weer tijd voor de Seenta Claus-actie bij Seens Vintage! Geheel in stijl komen wij langs om jouw vintage aankopen persoonlijk te bezorgen. Zo heb je je bestelling binnen vóór de feestdagen. Ideaal als je nog een uniek kerstcadeautje nodig hebt, of vintage accessoires en servies tijdens het kerstdiner. De actie is geldig op de webshop én op onze Instagram stories. Op Instagram komen vooral kleinere artikelen voorbij die niét in de webshop staan. Hoe deze actie - of eigenlijk traditie - werkt leggen we even uit: 

Gratis bezorging Oost Nederland

Woon je in het gearceerde gebied op de onderstaande kaart? Dan komen wij op zaterdag 23 december persoonlijk - in stijl - bij je langs om je bestelling te bezorgen. Je hoeft daarvoor niets te doen. Alleen een bestelling te plaatsen via de webshop of via Instagram. Wij nemen contact met je op. Ben je die dag niet thuis? Geen probleem. We leggen je aankopen op een afgesproken plek neer, of bijvoorbeeld bij de buren.

Gratis verzending rest van Nederland

Omdat het simpelweg niet uit kan om in heel Nederland gratis te bezorgen, daarom geldt GRATIS VERZENDING voor klanten die niet in Midden Oost Nederland wonen. Dit geldt voor verzendbare aankopen. Bestel je een meubel die bezorgd moet worden, dan krijg je € 10 KORTING OP DE BEZORGKOSTEN.

KORTINGSCODE: SEENTACLAUS23

 

* Actie geldig bij minimale besteding van € 15 op 15 t/m 22 december 2023. 

Gebied gratis bezorging: 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.